Triphala este o pulbere bioactiva liofilizata, obtinuta din Amla, Haritaki si Baheda. Produsul este un amestec ayurvedic stravechi, obtinut din pulberile fructelor de mai sus. Triphala este considerata unul din cele mai renumite amestecuri din fructe indiene, utilizat de peste 2000 de ani, in medicina traditionala indiana, pentru efectele sale benefice asupra intregului organism. In India, acest amestec este considerat cel mai mare si cel mai versatil, amestec formulat din fructe. Triphala este o formula traditionala de baza in Ayurveda. Pulberea de Triphala este un renumit panaceu universal, cu multiple calitati benefice. Compozitie: Pulbere bioactiva liofilizata din fructele indiene : Amla, Haritaki si Baheda. Recomandari: - curata intestinul si normalizeaza sistemul digestiv, - indicat in curele de slabire, pierderea in greutate, - sprijina si sustine activ imunitatea organismului, - sustine si intareste tractul respirator si plamanii, - reduce stresul oxidativ asupra organismului, - mentine sanatatea organelor reproductive, - sustine digestia, corecteaza constipatia, - sustine buna functionare a ficatului, - elimina grasimile in exces din corp, - reduce tensiunea arteriala ridicata, - tonifica tractul gastro-intestinal, - efect expectorant si hipotensiv, - curata si detoxifica sangele, - stimuleaza peristaltismul, - efect puternic depurativ, - intareste radacina parului, - reda stralucirea pielii, - pastreaza calitatea vocii, - imbunatateste vederea, - proprietati antialergice, - efect cardioprotectiv, - reduce colesterolul, - proprietati antivirale, - laxativ natural, - antiinflamator, - anticancer, - antiartric, etc. Informatii Nutritionale Generale: Pulberea organica din Triphala contine in principal urmatorii constituenti chimici : taninuri, acid linoleic, acid galic, acid corilagin, acid chebulagic, acid chebulinic, sitosterol, bellericanin, vitamina C, quercetina, etc. Mod de utilizare: Doza medie recomandata: 1 lingurita (3gr) x 1-2/zi, cu 30 minute inainte de mesele principale, pulberea trebuie dizolvata intr-un pahar cu apa, in sucuri proaspete de legume sau fructe, dar mai poate fi adaugata si in salate sau alte preparate crude.