Lucerna (Alfalfa) este un aliment unic și complet, utilizat în medicina arabă din cele mai străvechi timpuri. Studiile științifice arată că lucerna conține cele mai cunoscute vitamine, minerale și aminoacizi necesare dezvoltării armonioase a corpului omenesc, fiind de până la 10 ori mai bogată în minerale decât majoritatea cerealelor. De asemenea, lucerna este una dintre cele mai bogate surse de nutrienți. Ingrediente: 99% – pulbere extrapură din lucernă; 1% – pulbere extrapură din chlorella Valoare energetică (per 100 g): 238 kcal Grăsimi – 4,8 g; Carbohidrați – 48 g; Zaharuri – 1,4 g; Fibre – 32 g; Proteine – 33 g; Sodiu – 190 mg; Potasiu – 2,5 g; Vitamina E – 11 g; Calciu – 1,1 mg. Administrare: Se dizolvă 1 linguriță de pulbere de lucernă, într-un pahar de apă, suc de fructe sau legume, ceai, shake sau în diferite salate. Se recomandă consumul de 2-3 pahare/zi, înainte cu o oră de mesele principale.