Ginsengul siberian (eleutherococcus senticocus) este un superaliment cu numeroase proprietati tonice, energizante si echilibrante, fara a fi inrudit insa cu adevaratul ginseng (panax ginseng). Continut: saponozide triterpenice (ginsenozide), fitosteroli, poliacetilene, aminoacizi esentiali, uleiuri esentiale, vitamine, flavonozide, cumarine, polizaharide, rezine, saruri minerale, etc. Ginseng siberian proprietati: – stimuleaza imunitatea – bun antioxidant – sporeste capacitatea de efort fizic si intelectual – stimuleaza activitatea sexuala si fertilitatea – regleaza tensiunea arteriala si glicemia – reduce colesterolul – protejeaza ficatul – combate boala Alzheimer, dementa, amnezia – combate stressul, oboseala cronica, neurasteniile, depresiile Origine: China Pulberea este obtinuta din radacina de Ginseng Siberian. Liofilizarea este procedeul de deshidratare prin inghetare in vid (freeze drying), prin care apa este eliminata aproape in totalitate, substantele nutritive se pastreaza intacte si produsul este sterilizat prin distrugerea tutror microbilor. Pulberile liofilizate nu necesita refrigerare si pot fi pastrate la temperatura camerei, avand termene de garantie foarte mari (3-5 ani). Liofilizarea este cea mai sigura si performanta metoda de deshidratare, fiind net superioara altor proceduri care distrug in mare parte substantele benefice din plante.
Informatii conformitate produs