Pulbere ecologica de orz verde in gama de produse Kotys a Asociatiei Quasar. Cu o compozitie impresionanta de minerale, vitamine, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide si clorofila, orzul verde este benefic in mai toate afectiunile, de la boli ale aparatului digestiv sau boli hepatice, afectiuni cardiovasculare si afectiuni ale sistemului nervos si boli ale aparatului respirator, la dereglari hormonale, afectiuni ale oaselor, ale pielii si ale aparatului reproducator, afectiuni oculare etc. Se poate adauga in diferite smoothieuri, salate sau sucuri verzi ori chiar ca ingredient in diferite prajituri. Orzul verde are o compozitie chimica ce confera plantei un efect curativ deosebit, incetinind procesul de imbatrinire a celulelor. Bogatia in proteine, vitamine, minerale si enzime face ca orzul verde sa fie foarte eficient in buna functionare a organismului. Mai mult, orzul verde este in prezent cea mai bogata sursa de superoxid dismutaza (SOD), o enzima proteica activa cu un efect deosebit in vindecarea bolilor, revitalizarea organismului şi in incetinirea procesului de imbatrinire. Se gasesc 2000 micrograme SOD activ la o portie de 2 g pudra de orz verde. Aceasta enzima intervine in inactivarea radicalilor liberi care, activi fiind, favorizeaza imbatrinirea celulelor si apariţia bolilor. Orzul verde se consuma atunci cind firul ajunge la inalţimea de 15-20 cm. Nu se consuma orz verde de pe tarlale si parcele, care ar putea fi stropit si prin urmare toxic. Orzul verde se pregateste in siguranta numai acasa. Ingrediente: Pudra de orz verde (Hordeum sativum)*. *produs certificat ecologic Valori nutritionale: Energie: 1160 kj / 278 kcal Grasimi: 1.8 gr din care acizi grasi saturati 0.2 gr Glucide: 21 gr din care zaharuri 4.1 gr Fibre: 34.3 gr Proteine: 27.3 gr Sare: 0.4 gr Produs in UE. Ambalat in UE pentru membrii Asociatiei Quasar.