Rară și unică, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelandă, vă prezentăm Ediția Limitată de Miere de Manuka cu K Factorul 22 ce conține ce mai mare cantitate de polen de până acum (90%), cu cel mai puternic antioxidant și proprietăți imunostimulente. K Factorul 22 indică faptul că 90% din polen conține garantat granule din polen, care sunt specifice pentru floarea de Manuka. Mierea de Manuka este făcută din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care crește numai în insulele sălbatice și nepoluate ale Noii Zeelande, la mari înălțimi. Arborele atinge în general 2-3 m înălțime dar poate ajunge până la aproape 15 m în anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense și mici și cu flori albe sau roz cu 5 petale. Este cea mai puternică miere raw Wedderspoon fiind bogată în nutrienți și fiind foarte eficientă în vindecarea pe cale naturală a diverselor afecțiuni. Este ideală pentru menținerea sănătății aparatului digestiv dar și a altor probleme de sănătate. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testată pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanți precum și a altor fitonutrienți. Testarea este făcută prin metode proprii fiind parte integrantă a procesului de producție, arătând astfel și nivelul diferit de beneficii. Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw (nepasteurizată), aceasta însemnând că toate substanțele nutritive se regăsesc în fiecare borcan. Aceasta miere este cea mai apropiată de starea ei naturală atunci când ajunge la consumator. Această miere conține enzime vii, nu prezintă reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic (GMO). Pentru a putea fi etichetată ca Miere de Manuka, mierea trebuie să aibă un indice de polen în conținut de cel puțin 70% potrivit Jurnalul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.