Descriere:Frunzele de Maslin pot fi consumate - chiar ofera o atmosfera mediteraneana - in forma de infuzie. Ceaiul din Frunzele de Maslin are la baza frunze nefermentate. Astfel, aproape toate substantele active din frunze raman proaspete si integre. Aroma sa este o reminiscenta a gustului proaspat de fan a ceaiului verde Sencha, dar nu contine cafeina, ceea ce face din aceasta o alternativa interesanta la ceaiul verde si la cafeaua verde.Infuzia din Frunzele de Maslin se potriveste in special la mancaruri mediteraneene si sarate, deoarece este foarte usor de digerat. Acesta poate fi baut seara fara ezitare, deoarece nu va va supara digestia. De asemenea, pentru regenerarea dupa efort este o placere sa consumati o ceasca de infuzie din Frunzele de Maslin.Folosit cu mult entuziasm si de Hildegard von Bingen. Gust intens de iarba proaspata, similar cu ceaiul verde si cafeaua verde, varianta Mediteraneeana e fara cofeina, cu proprietati asemanatoare. Ingrediente:100% frunze de maslin Mod de administrare: Pentru o cana de ceai, 200ml, folositi frunze de o lingura de ceai, zdrobiti usor, turnati apa fierbinte de 100 grade Celsius peste acestea. Lasati la infuzat 10-20 de minute.