Proprietati si beneficii. De ce este sanatos sa introduci hrisca in alimentatia ta si a copiilor Hrisca este un aliment extraordinar care contine: 8 aminoacizi esentiali, inclusiv lizina. putine calorii (154 de calorii la 100 de grame) mangan, cupru. calciu si magneziu fibre proteine foarte putine grasimi (1,8-2,7%) Hrisca este buna atat pentru adulti, cat si in alimentatia copilului, incepand chiar de la varsta de 8 luni. Legendele urbane rusesti au izvorat, pana la urma, de la o experienta in folosirea plantei de hrisca care dateaza de secole. Beneficiile pentru corp oferite de hrisca Nu contine gluten, deci poate fi consumata si de persoanele care prezinta intoleranta la acesta. Stabilizeaza tensiunea arteriala, previne aparitia si impiedica evolutia ischemiei cardiace si a tromboflebitei. Contribuie la curatarea ficatului si a bilei de toxine. Este un tonic hepatic si un aliat contra litiazei biliare (pietrelor la fiere). Contribuie la sanatatea parului, oaselor si unghiilor, le intareste si le face mai puternice. Scade presiunea arteriala si colesterolul. Ajuta la eliminarea excesului de apa din corp. Tine glicemia sub control. Protejeaza celulele de degradare si imbatranire prematura. Ajuta la functionarea sistemului digestiv. Sprijina efortul de pastrare al siluetei sau de eliminare a kilogramelor in plus. Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. Contribuie la reducerea riscului de a face numeroase forme de cancer: colo-rectal, gastric, esofagian.
Informatii conformitate produs