Coenzima Bio-Activa cu Vitamina E si Piperina Asigura suport cardio-vascular si actiune anti-cancerigena. Supliment alimentar cu ingredient activ fabricat in Japonia prin fermentare. De ce recomandam Coenzima Q10 din sursa ne-tabacica fabricata in Japonia prin metoda de fermentatie cu microorganisme? Exista pe piata mai multe forme de Coenzima Q10: o forma extrasa in principal din tutun (sursa tabacica), o forma extrasa in principal din soia (sursa ne-tabacica) si o alta forma obtinuta prin fermentare din sursa ne-tabacica (de regula din alge, prin fermentare), metoda inventata initial in Japonia in anii 1970. Au aparut de curand si unele forme de Coenzima Q10 sintetizate chimic. In cazul Coenzimei Q10 calitatea conteaza. Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se produce dupa metoda din tara care a "inventat-o", adica metoda japoneza de fermentare cu microorganisme. Metoda japoneza este o tehnologie de producere a Coenzimei Q10 printr-un proces tehnologic de fermentare naturala a unor alge marine, in prezenta unor microorganisme de cultura. Procesul de fabricatie al Coenzimei Q10 fermentata din alge dureaza 9 luni. Se produce astfel o Coenzima Q10 ultra-pura, cu o bioabsorbtie si o eficienta terapeutica net superioare fata de coenzimele Q10 obisnuite, obtinute in general din sursa tabacica, prin metode care folosesc si solventi. Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita "scanteia vietii" datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La varsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu varsta de 20 de ani. CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatata pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala. ADMINISTRARE Modul recomandat de administrare (numai pentru adulti in mod oral): - Tratament: 1 capsula/zi - Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului