Cissus este un extract liofilizat, obtinut din partile aeriene ale plantei cu acelasi nume. Cissus, este considerata a fi una dintre cele mai renumite plante indiene, utilizata din timpuri stravechi in medicina ayurvedica, pentru efectele sale benefice asupra organismului. Cissus Quadrangularis are capacitatea de a sustine sanatatea oaselor si articulatiilor, reduce inflamatia, stimuleaza rezistenta osoasa, calmeaza durerea, are efect antiinflamator, sustine sistemul imunitar, optimizeaza functia cardiovasculara, ajuta la pierderea in greutate, etc. Pulberea de Cissus este de asemenea recomandata sportivilor, pentru sanatatea articulatiilor. ♦ Compozitie: • Pulbere bioactiva liofilizata obtinuta din partile aeriene ale plantei Cissus - Veldt Grape - Cissus Quadrangularis. • Produs provenit din ferme agricole care practica agricultura sustenabila ! Recomandari: - sustine sanatatea oaselor si articulatiilor, - recomandat in fracturi si entorse, - stimuleaza rezistenta osoasa, - recomandat in osteoporoza, - efect calmant si analgezic, - sustine sistemul imunitar - sustine sanatatea dintilor, - recomandat sportivilor, - efect anti-inflamator, - pierderea in greutate, - afectiuni respiratorii, - efect antioxidant, - tonic cardiac, - diabet, etc. Informatii Nutritionale Generale: Pulberea bioactiva din partile aeriene ale plantei Cissus Quadrangularis contine : quercetin, triterpenoide, taninuri, lipide aliciclice, sitosteroli, cetosteroizi, fenoli, taninuri, caroten, vitaminele C si E, calciu, fosfor, flavonoide, kaempferol, derivati de stilben, quadrangularin, resveratrol, piceatanon, pallidol, parthenocissus, ketosterone, etc. Acesti constituenti chimici fac ca planta sa aiba remarcabile proprietati terapeutice. Mod de utilizare: Doza medie recomandata:1/2 lingurita (1-3gr) x 1/zi, cu 30 minute inainte de mesele principale, pulberea trebuie dizolvata intr-un pahar cu apa, in sucuri proaspete de legume/fructe, dar mai poate fi adaugata si in salate sau alte preparate crude.