Beneficii Surprinzătoare Ale Migdalelor Beneficiile pentru sănătate ale migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sănătoasă pentru ameliorarea tulburărilor cardiace , diabetului , constipatiei , tulburărilor respiratorii, tusei, anemiei si impotentei. De asemenea, ele ajută la păr, la piele ( psoriazis ) si la îngrijirea dentară. Ce Sunt Migdalele? Migdalele sunt semintele fructelor cultivate din migdală. Numele stiintific al acestor fructe uscate este Prunus dulcis si sunt originare din Orientul Mijlociu, India si Africa de Nord. Ele se găsesc acum în locuri precum Iran, Arabia Saudită, Liban, Turcia, Siria, Iordania si Israel. Gustul de migdale variază de la dulce la amar si ambele sunt disponibile pe piete. Migdalele dulci sunt comestibile, în timp ce cele amare sunt folosite pentru fabricarea uleiului, un ulei comun care este folosit pentru a adăuga aromă la alimente . Ele sunt de obicei consumate crude, dar multi oameni le adaugă si ca ingrediente în salate, dar si în alte feluri de mâncare. Laptele de migdale este, de asemenea, o băutură delicioasă si este o alternativă la laptele de vacă mai putin hrănit. Puteti mânca migdalele direct, de preferintă pe stomacul gol, pentru a creste si accelera absorbtia nutrientilor lor. Le puteti înmuia în apă peste noapte, pentru a le mânca în dimineata următoare.Migdalele zdrobite sunt, de asemenea, o garnitură minunată pentru un număr de feluri de mâncare. Migdalele sunt nuci nutritive si sunt o sursă bogată de vitamina E , calciu , fosfor , fier si magneziu . De asemenea, contin zinc , seleniu , cupru si niacină . Comparativ cu toate celelalte nuci, ele sunt mai bogate în nutrienti si componente benefice.
Informatii conformitate produs