Beneficiile pentru sanatate ale migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sanatoasa pentru ameliorarea tulburarilor cardiace , diabetului , constipatiei , tulburarilor respiratorii, tusei, anemiei si impotentei. De asemenea, ele ajuta la par, la piele ( psoriazis ) si la ingrijirea dentara. Ce Sunt Migdalele? Migdalele sunt semintele fructelor cultivate din migdala. Numele stiintific al acestor fructe uscate este Prunus dulcis si sunt originare din Orientul Mijlociu, India si Africa de Nord. Ele se gasesc acum in locuri precum Iran, Arabia Saudita, Liban, Turcia, Siria, Iordania si Israel. Gustul de migdale variaza de la dulce la amar si ambele sunt disponibile pe piete. Migdalele dulci sunt comestibile, in timp ce cele amare sunt folosite pentru fabricarea uleiului, un ulei comun care este folosit pentru a adauga aroma la alimente . Ele sunt de obicei consumate crude, dar multi oameni le adauga si ca ingrediente in salate, dar si in alte feluri de mancare. Laptele de migdale este, de asemenea, o bautura delicioasa si este o alternativa la laptele de vaca mai putin hranit. Puteti manca migdalele direct, de preferinta pe stomacul gol, pentru a creste si accelera absorbtia nutrientilor lor. Le puteti inmuia in apa peste noapte, pentru a le manca in dimineata urmatoare.Migdalele zdrobite sunt, de asemenea, o garnitura minunata pentru un numar de feluri de mancare. Migdalele sunt nuci nutritive si sunt o sursa bogata de itamina E , calciu , fosfor , fier si magneziu . De asemenea, contin zinc , seleniu , cupru si niacina . Comparativ cu toate celelalte nuci, ele sunt mai bogate in nutrienti si componente benefice.