NSP FOI DAFIN 6G

2,00 Lei
5 In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 6433 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Planta cunoscută sub denumirea de frunza de dafin poate proveni dintr-o varietate de arbori diferiți. Una dintre sursele mai cunoscute este arborele de laur (Laurus nobilis). Alte soiuri de frunze de dafin includ frunza de dafin din California, frunza de dafin indian, frunza de dafin indoneziană, frunza de dafin a Indiei de Vest și frunza de dafin mexicană. Fiecare varietate de frunze de dafin are un gust ușor diferit. Frunzele de dafin pot fi utilizate proaspete, uscate, măcinate sau întregi. Există o varietate de beneficii pentru sănătate și utilizări ale frunzelor de dafin, ceea ce le face o plantă populară pentru gătit. De asemenea, se crede că frunzele de dafin pot oferi alte beneficii pentru sănătate. Unii consumatori pregătesc ceaiul cu frunze de dafin, adaugă frunze de dafin în băile lor sau zdrobiți frunzele de dafin într-o cremă de piele. Frunzele de dafin au fost, de asemenea, folosite de unii pentru tratarea cancerului, a matreții și a durerilor articulare sau a fierberilor (pentru care frunzele de dafin au fost utilizate topic pe piele). Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi științifice pentru a susține utilizarea frunzelor de dafin pentru aceste beneficii. Există dovezi limitate care sugerează că frunzele de dafin beneficiază de persoanele cu diabet zaharat de tip 2, cunoscut și sub denumirea de diabet zaharat. Informații nutriționale O singură frunză de dafin folosită la gătit nu poate modifica valoarea nutritivă a preparatului preparat. În mod obișnuit, frunza este scoasă din farfurie înainte de a o mânca. Chiar dacă frunza este lăsată în supă, caserolă sau orice alt fel de mâncare, aceasta nu oferă micronutrienți sau macronutrienți importanți. Dacă frunzele de dafin se consumă într-un vas, puteți obține câteva beneficii nutriționale. O porție de 1 lingură oferă aproximativ cinci calorii, în principal sub formă de carbohidrați. Micronutrienții din frunzele de dafin includ vitamina A, vitamina C, vitamina B6, mangan, fier și calciu. Veți găsi frunze de dafin întregi în secțiunea de condimente din cele mai multe magazine alimentare tot timpul anului. Pot fi de asemenea disponibile frunze de dafin uscate, sfărâmate sau măcinate. Cu toate acestea, mulți bucătari consideră că frunzele de dafin măcinate sunt prea puternice și preferă să folosească (și apoi aruncă) o frunză întreagă atunci când gătesc. Frunzele de dafin proaspete pot fi găsite și în secțiunea de produse de pe unele piețe. Cu toate acestea, frunzele de dafin proaspete nu durează mult, deci nu sunt la fel de comune ca uscate. Mulți oameni depozitează frunze de dafin în dulapul de condimente. Cu toate acestea, unii spun că congelarea frunzelor de dafin este modalitatea preferată de păstrare a acestei plante. Mulți bucătari recomandă depozitarea frunzelor de dafin în congelator, deoarece frunzele păstrează mai multă aromă atunci când sunt congelate decât se păstrează într-un spațiu rece și uscat. Frunzele de dafin nu trebuie consumate întregi.
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!