Curmalele deshidratate pot constitui o gustare delicioasă şi sănătoasă. De asemenea, pot fi amestecate cu cereale la micul dejun. Sunt foarte săţioase şi oferă organismului energie şi vitalitate. În plus, curmalele conţin o mulţime de substanţe nutritive şi aduc beneficii sănătăţii. Ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, datorită conţinutului bogat în fosfor şi magneziu. Normalizează nivelul colesterolului din organism. Curmalele sunt eficiente în procesul de digestie, deoarece conţin foarte multe fibre solubile şi insolubile. Conţin flour, ceea ce le face să fie foarte bune şi pentru menţinerea sănătăţii dinţilor şi a gingiilor. De asemenea, ajută la prevenirea și tratarea anemiei, datorită conţinutului de fier. Conţin: • Vitamine: toate, în afară de E şi H; • Minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, magneziu, mangan, potasiu; • Fibre; • Aminoacizi; • Antioxidanţi; • Fluor; • Zaharuri naturale: glucoză, sucroză, lactoză; Beneficii: • Oferă vitalitate şi energie; • Reduc colesterolul; • Susţin activitatea sistemului circulator; • Ajută la buna funcţionare a creierului; • Îmbunătăţesc digestia; • Combat constipaţia; • Menţin sănătatea gingiilor şi a dinţilor; • Previn apariţia cariilor; • Antianemice; • Ajută la reducerea riscului de atac cerebral; Ingrediente: curmale deshidratate fără sâmburi.