Zaharul de agave (cunoscuta si sub numele de pudra dulce de agave) este de fapt sirop de agave deshidratat. Siropul de agave este introdus intr-un 鈥渦scator unde este inlaturata toata umezeala din sirop. Zaharul de agave a fost conceput deoarece piata este obisnuita, in principal, cu indulcitori sub forma de pulbere. De asemenea, multi producatori de produse alimentare prefera indulcitorii sub forma de pulbere pentru a pastra textura si caracteristicile specifice produsului, ceea ce nu se poate realiza mereu cu indulcitorii lichizi. Zaharul de agave are aceleasi beneficii ca si siropul de agave. Zaharul de agave este cu 40% mai dulce decat zaharul, are un indice glicemic mai mic si se dizolva usor. In retetele industriale, zaharul de agave este folosit in prepararea produselor cu textura mai dura, coapte sau care necesita in mod special un indulcitor pulbere. Pentru uzul general, consumatorii pot folosi acest zahar pentru copt sau pentru a inlocui zaharul in orice reteta. MOD DE UTILIZARE: Este mai dulce ca si zaharul. 100gr de zahar este echivalentul a 60-70gr de zahar de agave. Este ideal pudrat deasupra clatitelor sau a waffe-lor. Tara de origine: Mexic
Informatii conformitate produs