Bitter cu plante romanesti Ingrediente: Coada-calului, coada-soricelului, cretisoara, galbenele, rozmarin, sanziene, sulfina, trei-frati-patati, turita-mare, urzica, busuioc, paducel, pelin, salvie, sunatoare, ceai verde, ceai negru, hibiscus, isop si schinel 10%, excipient - alcool etilic alimentar 40%. Proprietati: Purifica sangele si umorile organismului de reziduuri. Ajuta la eliminarea excesului de apa si mucozitati prin diureza si expectoratie. Vitalizeaza si remineralizeaza. Intareste imunitatea si intarzie aparitia osteoporozei. Recomandari: Dezechilibru al functiilor organismului (respiratorie, circulatorie, digestiva, renala). Dezechilibru psiho-emotional. Imunitate scazuta. Densitate osoasa scazuta. Extern - rani, fracturi, entorse, boli de piele, afectiuni oculare, afectiuni ORL. Mod de utilizare: Intern - 1 lingurita diluata in 50 ml apa sau ceai, de 3-4 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Extern - frectii, comprese, tamponari. Prezentare: 100 ml