Făină de orez Cantitate netă: 500 g ℮ Ingrediente: Făină de orez. Se obţine prin măcinarea boabelor de orez. Recomandări: Se poate utiliza ca atare sau în amestec cu alte făinuri pentru prepararea diverselor produse de panificaţie şi de cofetarie (biscuiţi, prăjituri, dulciuri, deserturi, aluat de clătite, pâine ). Potrivit şi ca agent de îngroşare în supe, sosuri, creme. Informație nutrițională Valori medii: Per 100 g Valoare energetica: 366kcal/1531 kJ Grasimi: 1,42g Din care: Acizi grasi saturati 0,38 g Acizigrasi mononesaturati: 0,44 g Acizi grasi polinesaturati: 0,38 g Glucide: 80,13 g Din care: Zaharuri 0,12g Proteine: 5,95 g Fibre: 2,40 g Sare: 0 g ●Poate conține urme de: Migdale, alune, arahide, nuci, semințe de susan, gluten.