Ceaiul ecologic de Echinacea se recomanda ca imunostimulent natural pentru buna functionare a sistemului imunitar. Ingrediente: produsul contine pulbere obtinuta din partile aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) certificata ecologic, ambalat in plicuri x 1 g. Prin continutul bogat in ulei volatil, alchilamide, flavonozide, acizi polifenolici si polizaharide imunostimulatoare (glicozidul echinacozid), ceaiul ecologic de Echinacea contribuie la cresterea capacitatii de aparare naturala a organismului fata de diferiti contaminanti virali, bacterieni, toxine. Beneficii: ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare in perioadele reci ale anului; sustine organismul in perioadele de convalescenta; este tonic general in astenia de primavara si asigura starea generala de bine. Instructiuni de utilizare: Se prepara din 1 - 2 plicuri x 1 g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 5 - 10 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi intre mese sau ori de cate ori este necesar; In perioadele reci ale anului se poate folosi pana la 1 litru ceai pe zi. Prezentare: cutie plianta continand 25 pliculete ceai x 1g. Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A se citi recomandarile inainte de utilizare ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! Termen de valabilitate: 2 ani. Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Acestea au fost inspectate si certificate de Kiwa BCS Oko-Garantie GmbH, cod RO-ECO 001.
Informatii conformitate produs