Beneficiile laptelui de orez: – Orezul conține vitaminele B1, B2, B6, B9 (acid folic) benefic pentru producerea globulelor rosii. – Are un continut scazut de grasimi si proteine. – Este cel mai digerabil dintre toate tipurile de lapte vegetal. – Ideal ori de cate ori apare diareea la adulti si la copii. – Ideal in cazul gastritelor, gastroenteritelor, colitelor. – Ameliorează hipertensiunea prin continutul de sodiu, protejeaza inima. – Reduce colesterolul pentru că nu conține deloc grăsimi. Benefic in diete, nu ingrasa. – Reduce excesul de acid uric, efect alcalinizant. – Recomandat pentru hipertensivi – Reduce riscul de apariție a cancerului – datorită conținutului său mare de fibre si seleniu Contribuie la detoxifierea ficatului care absoarbe toxinele, ajuta la stimularea sistemului imunitar prin continutul sau de mangan. – Benefic pentru persoanele anemice, lipsite de energie. -Tonic pentru funcţia cerebrală. Fosforul conţinut în bobul de orez are un efect benefic asupra sistemului nervos central. – Orezul este eficient în tratarea disfuncţiilor sexuale, favorizând fluxul sanguin către zona genitală. – Mentine nivelul zaharului din sange sub control. – Nu contine gluten! Nu produce alergii. RECOMANDAM CONSUMUL ZILNIC AL LAPTELUI DE OREZ PENTRU SANATATEA TA!
Informatii conformitate produs