Macese – Fructe, punga a 50 gr Contribuie la întărirea organismului şi susţine sistemul imunitar Dacă medicii Antichităţii au încadrat măceşul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialiştii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanică. Iar la noi, bogăţia în vitamine a fructelor sale a primit recunoaşterea lumii medicale ştiinţifice la începutul secolului XX. Astăzi, avem oricând la îndemână un ceai care înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză. Şi care, chiar la o lungă întrebuinţare, nu produce iritare rinichilor. Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, sunt bogate în vitamina C; mai conţin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide. Efect Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant. Întrebuinţari principale Avitaminoză, inapetenţă, sursă de vitamina C. Alte întrebuinţari Prevenirea răcelii şi gripei; oboseală; convalescenţă; tulburări de circulaţie periferică; litiază renală; sechele de hepatită. Contraindicaţii Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Preparare Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit, apoi se strecoară. Întebuinţare Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi. Prezentare: cutie a 50 g
Informatii conformitate produs