Rooibos este numele afrikaans al unei plante din sudul Africii, încadrată taxonomic în familia leguminoaselor Denumirea de Rooibos înseamnă tufiș roșu și se referă la faptul că frunzele plantei, subțiri ca niște ace și de un verde luminos, devin roșii după prelucrare Infuzia din frunzele de rooibos ușor fermentate și uscate este un ceai cu un gust deosebit, catifelat Infuzia catifelată, cu ușor gust de miere, conține cantități semnificative de oligo- și micro-elemente, ca și de bioflavonoide cu acțiune preponderent anti-oxidantă Rooibos nu conține cafeină sau alt tip de metilxantine și are un conținut redus de taninuri Efectul revigorant și reconfortant al infuziei este rezultatul exclusiv al nutrienților esențiali din această băutură cu gust deosebit. Mod de preparare: Se pune un pliculet de ceai intr-o ceasca, se toarna peste apa fierbinte (100°C) si se lasa la infuzat 3-5 minute. Se recomanda consumul a unei cani de ceai preparata conform indicatiilor, de 2-3 ori pe zi. Conditii de pastrare: A se pastra in locuri ferite de caldura, lumina si umiditate excesiva. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe ambalaj.
Informatii conformitate produs