Ce este fagurele de miere? Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. Nefiind supus niciunui tip de procesare, fagurele de miere îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice (antifungice, antibacteriene, antioxidante). Acesta este un amestec de mai multe produse apicole: miere, polen, propolis şi ceară, astfel compoziţia acestuia este una foarte complexă. Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru. Mierea crudă polifloră din interiorul fagurelui este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici, glucoză și fructoză.
Informatii conformitate produs