PARADIS MIRIN 150ml

19,50 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: 8496 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Condiment dulce siropos, din orez dulce „Japanese - Rice Mirin” Clearspring. Nu contine zahar sau conservanti, fiind preparat doar din orez cu putina sare adaugata la final. "Rice Mirin" este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a koji si imbatranire atenta timp de noua luni. Orezul dulce este folosit pentru a inlocui amidonul mai ieftin regasit ca ingredient in alte produse de pe piata. Acest orez este fermentat natural cu o cultura de koji, se adauga la sfarsit putina sare si este recomandat pentru indulcirea preparatelor si pentru a le da o aroma profunda. Fermentarea cu ajutorul culturii de koji creste biodisponibilitatea nurientilor din alimente (raportul dintre cantitatea de substanta activa si viteza cu care aceasta este cedata, absorbita in organism, ajunge la locul de actiune si isi manifesta efectul biologic). Mirin este unul dintre cele mai importante ingrediente ale bucatariei japoneze, preparat din orez glutinos aburit si amestecat cu koji si shochu. Koji: boabe de orez sau soia fierte si inoculate cu o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosite pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate precum sosul de soia, miso, mirin sau sake. Orez glutinos: cu continut mare de amilopectina, componenta a amidonului care in timpul prepararii termice este eliberata din bobul de orez, facand ca acesta sa devina lipicios. Shochu: o bautura alcoolica japoneza de baza, alaturi de sake, preparata din orez, cereale sau cartofi dulci, cu un continut de alcool de aproximativ 30-40 la suta, ingredient cheie pentru mirin. Ingrediente: orez dulce - 35%, apa, orez fermentat (koji), sare. Orezul fermentat este un orez fiert sau aburit, la care sa adaugat o cultura de fermentare cu denumirea latina de Aspergillus oryzae (koji), folosita pentru prepararea alimentelor fermentate. Recomandari: Mirin are capacitatea unica de a sublinia si a accentua aromele naturale ale alimentelor. Dulceata sa usoara echilibreaza sosul de soia si este folosita pentru a imbunatati sosurile dulci sau sarate, vinegretele, marinatele si preparatele cu fructe de mare. Valori Nutritionale/100ml Energie: 676kJ / 159kcal; Proteine: 0.2g; Grasimi: 0.2g, din care acizi grasi saturati: 0g; Carbohidrati: 39.1g, din care zaharuri: 29.9g; Sare: 1.725g. Produs in Japonia. Tara de provenienta: Marea Britanie.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!