Cuscus natural obtinut prin zdrobirea, fierberea si uscarea boabelor de porumb. Se poate servi ca garnitura la felurile principale de mancare sau in salate. Preparare: se fierbe 5 minute in apa sau lapte, dar poate fi pregatit si turnand peste el apa clocotita, fiind lasat apoi sa o absoarba complet. Ingrediente: cuscus de porumb*. *ingredient din agricultura ecologica. Stiati ca - cuscusul (couscous, sau cous-cous, cus-cus etc.) este un termen ce initial desemna in tarile arabe ale nordului Africii un preparat realizat dintr-o serie de sfere mici cam de 3mm diametru de grau zdrobit aburite, servit traditional cu o tocana adaugata deasupra. Valori nutritionale/100g – Cous-Cous din Porumb: Energie: 1485 kJ / 351 kcal Proteine: 6.6 g Grasimi: 1.7 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g Carbohidrati: 75 g din care zaharuri: 1.3 g Sare: 0 g Tara de provenienta: Polonia. Tara de origine a ingredientelor: Italia.