Cuscus integral ecologic obtinut cu faina de semolina integrala. Va recomandam sa-l folositi ca adaos la felurile principale, la legume fierte, caserole si salate. Preparare Se fierbe 5 minute in apa, dar poate fi pregatit si turnand peste el apa clocotita, fiind lasat apoi sa o absoarba complet. Ingrediente: cuscus integral* (contine gluten). *ingredient din agricultura ecologica. Alergeni Contine gluten si poate contine urme de alune, alte nuci, susan si soia. Stiati ca? Cuscusul (couscous, sau cous-cous, cus-cus etc.) este un termen ce initial desemna in tarile arabe ale nordului Africii un preparat realizat dintr-o serie de sfere mici cam de 3mm diametru de grau zdrobit aburite, servit traditional cu o tocana adaugata deasupra. Valori nutritionale/100g Energie: 1462 kJ / 346 kcal Proteine: 13 g Grasimi: 2.2 g din care acizi grasi saturati: 0.5 g Carbohidrati: 64 g din care zaharuri: 1.7 g Sare: 0.03 g Tara de provenienta: Polonia. Tara de origine a ingredientelor: Italia. Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog: Totul despre carbohidrati simpli si complecsi Budica dulce de cuscus bio Supa de legume cu radacina de Lotus si pasta Miso