NSP TAPIOCA PUDRA 500 G

13,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: 8794 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tapioca este o sursa de calciu Calciul este important pentru oase si dinti puternici. De asemenea, are o serie de alte functii pe care le indeplineste in organism, inclusiv: contractia si dilatarea vaselor de sange si a muschilor, mijloc de comunicatie intre nervi, coagularea sangelui. Potrivit Fundatiei Nationale pentru Osteoporoza, din SUA, oamenii pierd calciu in fiecare zi prin piele, transpiratie, urina si fecale. Organismul nu poate inlocui calciul pierdut fara suplimente alimentare. De aceea, oamenii ar trebui sa aiba grija sa obtina doza zilnica necesara de calciu consumand alimente bogate in acest mineral, iar o cana de perle de tapioca contine 30,4 miligrame de calciu. Tapioca, o sursa saraca in sodiu Majoritatea oamenilor consuma prea multa sare, in timp ce aportul zilnic recomandat este mai mic de 2 g. Sarea dietetica nu se refera doar la sarea care se foloseste in preparatele culinare, producatorii din industria alimentara ascunzand-o si in mancaruri procesate, supe si condimente. O dieta bogata in sodiu este corelata cu hipertensiunea arteriala, bolile de inima si accidentul vascular cerebral. De aceea, poti opta pentru tapioca care contine doar 1,52 mg de sodiu intr-o portie de o cana. Tapioca sustine sanatatea inimii Tapioca nu contine grasimi saturate, iar oamenii de stiinta au concluzionat ca micsorarea aportului de grasimi saturate poate fi legata de scaderi semnificative ale riscul de dezvolta boli de inima. Pentru a prepara budinca de tapioca, vei avea nevoie de perle de tapioca, care se gasesc la raionul de panificatie al supermarket-urilor. Ingredientele de care ai nevoie sunt: • 3 cani de lapte integral; • 1/2 cana tapioca; • Cateva linguri de zahar; • 1/4 lingurita de sare; • 2 oua mari; • 1/2 lingurita de extract de vanilie. Adauga laptele, tapioca, zaharul si sarea intr-o cratita medie. Tine amestecul la foc mediu, amestecand continuu, pana il aduci la punctul de fierbere. Redu focul la minimum si continua sa amesteci in mod regulat, inca 5 minute. Adauga cate o cana din amestecul de lapte fierbinte in ouale batute si omogenizeaza bine ingredientele. Fierbe preparatul obtinut la foc mediu-mic timp de 2 minute pana se ingroasa. Apoi ia-l de pe foc si se adauga vanilia. Budinca poate fi servita calda sau rece.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!