NSP FULGI PORUMB FARA ZAHAR 500G

12,00 Lei
3 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 7427 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fulgii de porumb sunt de fapt cele mai populare cereale pentru micul dejun, fiind alcătuite din fulgi de porumb prăjiți. Sunt produse de cereale ambalate preparate din fulgi mici de porumb prăjit și sunt, în general, servite fie cu lapte rece, fie fierbinte și zahăr. Cerealele au fost făcute pentru prima dată de dr. John Harvey Kellogg în 1894 ca un aliment care credea că va fi sănătos pentru pacienții din Battle Creek Sanitarium din Michigan, unde era superintendent. Cerealele pentru micul dejun s-au dovedit populare în rândul pacienților și compania Kellogg a fost înființată să producă fulgi de porumb pentru un public mai larg. Un brevet pentru proces a fost acordat în 1896. Fulgii de porumb sunt, de obicei, fulgi care au o culoare galben-portocaliu, au o textură crocantă și se înmoaie cu lapte care este de obicei servita într-un bol cu ​​cereale. Fulgii de porumb au fost produși pentru prima dată de Kellogg, dar acum există numeroase mărci de fulgi de porumb, inclusiv Sanitarium, mărci generice și mărci fără gluten. Beneficiile fulgilor de porumb, ingredientele majore includ porumbul măcinat, zahărul, fierul, siropul de porumb cu fructoză ridicat și vitaminele (A, B, C, D și E). Fulgii de porumb sunt foarte bogați în tiamină. Tiamina este bună pentru metabolismul carbohidraților, producția de energie și funcțiile cognitive. Chiar dacă fulgii de porumb nu sunt bogați în fibre, sepot consuma cu ușurință adăugând fructe și nuci proaspete în vasul tău de fulgi de porumb. Fulgii de porumb sunt un produs de cereale ambalate format din fulgi mici de porumb prăjit și sunt de obicei serviți la rece cu lapte și zahăr. Încă de la producția lor inițială, fulgii de porumb simpli au fost aromatizați cu sare, zahăr și malț și multe produse urmărite cu ingrediente suplimentare au fost fabricate, cum ar fi „fulgi de zahăr cu zahăr”, „fulgi de porumb cu miere” și altele. În afară de gustul lor sărat, cu unt, fagurele de porumb este o sursă bună de nutrienți, vitamine și minerale. Consumul a 33 de grame de fulgi de porumb oferă 0,858 mg Vitamina B2, 0,667 mg Vitamina B1, 4,39 mg Fier, 27,85 g Carbohidrat, 0,198 mg Vitamina B6, 211 mg Sodiu, 1,584 mg Vitamina B3, 20 µg Vitamina B9, 2,48 g proteine, 29 mg fosfor și 13 mg magneziu.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!