NSP CAISE NATURAL AFUMATE 200G

7,50 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: 6756 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Caisele (Prunus armeniaca) sunt fructe de piatră cunoscute și sub numele de prune armene. Rotunjite și galbene, arată ca o versiune mai mică a unei piersici, dar împărtășesc fragilitatea prunelor purpurii. Sunt extrem de hrănitoare și au multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi digestia îmbunătățită și sănătatea ochilor. Caisele sunt: Foarte hrănitoare Caisele sunt foarte hrănitoare și conțin multe vitamine și minerale esențiale. Doar 2 caise proaspete (70 grame) furnizează: Calorii: 34 Carburi: 8 grame Proteine: 1 gram Grăsime: 0,27 grame Fibră: 1,5 grame Vitamina A: 8% din valoarea zilnică (DV) Vitamina C: 8% din DV Vitamina E: 4% din DV Potasiu: 4% din TV Mai mult, acest fruct este o sursă decentă de beta-caroten, luteină și zeaxantină, toate fiind antioxidanți puternici care ajută la lupta împotriva radicalilor liberi din corpul dvs. Cel mai bine este să vă bucurați de caise întregi și nerevazate, deoarece pielea se mândrește cu cantități mari de fibre și nutrienți. Caisele sunt sărace în calorii și grăsimi, de asemenea o sursă excelentă de vitamine A și C. Caisele sunt o sursă excelentă de mulți antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E. Mai mult decât atât, sunt mari într-un grup de antioxidanți polifenoli numiți flavonoizi, care s-au dovedit a proteja împotriva bolilor, inclusiv diabetului și bolilor de inimă. Principalii flavonoizi din caise sunt acizii clorogeni, catechinele și quercetina. Acești compuși funcționează pentru neutralizarea radicalilor liberi, care sunt compuși nocivi care dăunează celulelor și provoacă stres oxidativ. Stresul oxidativ este legat de obezitate și de multe boli cronice, cum ar fi bolile de inimă. Într-un studiu efectuat la 2.375 de persoane, cercetătorii au dezvoltat un sistem de notare pentru a măsura modificările nivelurilor de markeri inflamatori. Au descoperit că aportul ridicat de flavonoide și antocianină au fost asociate cu un scor de inflamație cu 42% și, respectiv, cu 73%. Aportul ridicat de flavonoizi a fost, de asemenea, legat de un scor de stres oxidativ cu 56% mai mic. Caisele conțin numeroși antioxidanți, în special flavonoizi. Acestea vă ajută să vă protejați corpul de stresul oxidativ, care este legat de multe boli cronice. Poate promova sănătatea ochilor Caisele se mândresc cu mai mulți compuși care sunt esențiali pentru sănătatea ochilor, inclusiv vitaminele A și E. Vitamina A joacă un rol esențial în prevenirea orbirii nocturne, o tulburare cauzată de lipsa pigmenților ușori din ochi, în timp ce vitamina E este un antioxidant solubil în grăsimi care intră direct în ochii tăi pentru a-i proteja de deteriorarea radicalilor liberi. Între timp, beta carotenul - care oferă caiselor culoarea lor galben-portocalie - servește ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul tău îl poate transforma în această vitamină. Alte carotenoide importante din caise includ luteina și zeaxantina.
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!