Laptele praf este obtinut din soia integrală nemodificată genetic. NU conţine zahăr si conservanţi (E-uri)! Continut: 30% proteine, 15% propria grasime vegetală, umiditate 5%, fibră din soia 45%, fructoză 5%. Mod de preparare: Se amestecă două linguri (5 grame) in 200 ml de apă fiartă si răcită. A se păstra la loc uscat si răcoros. Dintr-un kilogram de lapte praf rezultă aproximativ 8 litri de lapte cu o concentratie bună. Termen de valabilitate: a se vedea pe ambalaj. BENEFICIILE CONSUMULUI LAPTELUI DE SOIA: – Cea mai bogata sursa de proteine complete este soia! (43%) – Grasimea de soia este cea mai sanatoasa datorita continutului de acizi grasi omega-3. – Intăreşte vasele de sânge. -Contine de 15 ori mai mult fier decat laptele de vaca. – Favorizează pierderea în greutate prin blocarea asimilarii grasimilor rele. – Previne cancerul de san si de prostată. Contribuie la combaterea bolii Parkinson. – Previne sindromul postmenopauzal, osteoporoza şi alte boli ale oaselor! – Aport de calciu pentru femeile însărcinate! – Sănătatea glandei tiroide care este răspunzătoare de mobilizarea calciului din oase. – Inlocuitorul perfect al laptelui de vaca, folosit atat la retetele dulci cat si sarate. – Alternativa preferata a celor cu intoleranta lactica – Nu contine grasime saturata, lactoza, gluten, nu afecteaza alergicii la nuci! – Nu contine hormoni de origine animala. – Nu favorizeaza alergiile, astmul si producerea de mucus. RECOMANDAM CONSUMUL ZILNIC DE LAPTE DE SOIA LA UN STIL DE VIATA SANATOS!