NSP HIBISCUS FL 50G

4,50 Lei
1 In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 6288 Ai nevoie de ajutor? 0746 110 048
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ceaiul de hibiscus este un ceai pe bază de plante care se prepară prin infuzarea părților din planta de hibiscus în apă clocotită. Are o aromă asemănătoare cu cea a merișoarelor și poate fi savurat atât cald, cât și rece. Există câteva sute de specii de hibiscus care variază în funcție de locație și climă în care cresc, dar Hibiscus sabdariffa este cel mai frecvent utilizat pentru a face ceaiul de hibiscus. Cercetările au descoperit o serie de beneficii pentru sănătate legate de consumul de ceai de hibiscus, arătând că poate scădea tensiunea arterială, combate bacteriile și chiar ajută la pierderea în greutate. Ceaiul de hibiscus este bogat în antioxidanți puternici și, prin urmare, poate ajuta la prevenirea pagubelor și a bolilor cauzate de acumularea de radicali liberi. În timp, hipertensiunea arterială poate pune o tensiune suplimentară asupra inimii și poate duce la slăbirea acesteia. Hipertensiunea arterială este, de asemenea, asociată cu un risc crescut de boli de inimă. Mai multe studii au descoperit că ceaiul de hibiscus poate scădea atât tensiunea arterială sistolică cât și cea diastolică. Într-un studiu, 65 de persoane cu hipertensiune arterială au primit un ceai de hibiscus sau un placebo. După șase săptămâni, cei care beau ceai de hibiscus au avut o scădere semnificativă a tensiunii arteriale sistolice, în comparație cu placebo. În mod similar, o revizuire din 2015 a cinci studii a constatat că ceaiul de hibiscus a scăzut atât tensiunea arterială sistolică cât și diastolică cu o medie de 7,58 mmHg și, respectiv, 3,53 mmHg. Deși ceaiul de hibiscus poate fi un mod sigur și natural de a ajuta la scăderea tensiunii arteriale, nu este recomandat celor care iau hidroclorotiazidă, un tip de diuretic folosit pentru a trata tensiunea arterială mare, deoarece poate interacționa cu medicamentul. Pe lângă scăderea tensiunii arteriale, unele studii au descoperit că ceaiul de hibiscus poate ajuta la scăderea nivelului de grăsimi din sânge, care sunt un alt factor de risc pentru bolile de inimă. Într-un studiu, 60 de persoane cu diabet au primit fie ceai de hibiscus, fie ceai negru. După o lună, cei care au băut ceai de hibiscus au înregistrat un nivel crescut de colesterol HDL „bun” și scăderea colesterolului total, colesterol LDL „rău” și trigliceride. Un alt studiu realizat la cei cu sindrom metabolic a arătat că administrarea de 100 mg de extract de hibiscus zilnic a fost asociată cu scăderea colesterolului total și a crescut colesterolul HDL „bun” . Interesant este că studiile au arătat că hibiscus poate promova sănătatea ficatului și îl poate ajuta să funcționeze eficient.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Promoții

Produse marca românească KOTYS

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0746 110 048 contact@teodalplant.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!