HAPCIU CEAI NATURAL Recomandat încă de la primele semne ale răcelii. Combinația de plante din compoziția ceaiului susține sănătatea și confortul căilor respiratorii. Favorizează transpirația și expectorația. Are efect vitaminizant. Infuzie cu gust plăcut. Aroma ceaiului este dată de fructele de măceș și fenicul. Este lipsit de arome și coloranți sintetici. Se poate folosi atât în sarcină, cât și pe perioada alăptării. COMPOZITIE Anason | Cimbrişor de câmp | Fenicul | Hibiscus | Măceşe | Pin | Salvie | Scorțișoară | Soc | Şovârv Fructe de măceş (Cynosbati fructus), flori de hibiscus (Hibisci flos), muguri de pin (Turiones pini), scorţişoară (Cinnamoni cortex), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), fructe de anason (Anisi fructus), şovârv (Origani herba), flori de soc (Sambuci flos), salvie (Salviae herba), cimbrişor (Serpylli herba). MOD DE ADMINISTRARE Copii: 1-2 căni pe zi; Adulţi: 3-4 căni pe zi. În sarcină și alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 5-7 zile, sau la nevoie. PREPARARE: Peste 1 plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 5-10 minute. CONTRAINDICATII: La dozele recomandate nu se cunosc. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: La dozele recomandate nu se cunosc.