Sos de soia de calitate preparat in Marea Britanie manual din boabe integrale de soia, dupa o reteta autentica si metode japoneze. Este potrivit pentru aperitive orientale, sushi, sosuri, dressing-uri, legume prajite, supe, paste si diverse gustari, marinate, sos pentru gratare si multe altele. Stiati ca? Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, preparata in general din orez cu bobul scurt, fiert si amstecat cu otet de orez, zahar si sare. Dupa ce este racit la temperatura camerei, acest orez este amestecat cu diverse alte ingrediente gatite sau crude (ridiche japoneza (daikon) murata, avocado, castravete, sparanghel) etc.) si condimente (sos de soia shoyu, hrean japonez wasabi etc.), si deseori i se da forma unor rulouri invelite apoi in foi de alge marine uscate si presate (alge nori). Exista si variante de sushi in care in loc de orez se foloseste tofu. Ingrediente: apa, boabe de soia* - 23%, grau*, sare de mare, alcool din cereale* (etanol). *ingredient din agricultura ecologica. Alergeni: contine soia si gluten. Valori Nutritionale/100ml Energie: 245kJ / 58kcal; Proteine: 9.3g; Grasimi: <0.1g, din care acizi grasi saturati: <0.1g; Carbohidrati: 4.9g, din care zaharuri: <0.1g; Sare: 17.6g. Produs in Marea Britanie. Tara de provenienta: Anglia.
Informatii conformitate produs