Paste konjac Eco, fara gluten, fara grau, fara grasimi si zahar. Sunt produse din faina konjac (radacina unei plante cultivate in China si Japonia), fiind traditionale asiatice. Pastele nu au o aromoma proprie, asadar absorb cu usurinta aroma condimentelor si ingredientelor cu care sunt gatite. Sunt potrivite pentru persoanele cu un regim alimentar vegetarian si vegan. O reteta organica in forma de spaghete konjac pe baza de plante care necesita 2 minute pentru a fi pregatita odata deschisa. Utilizati ca alternativa la spaghetele obisnuite. Ingrediente: apa purificata, faina de konjac*, fibre de ovaz*. *cultivat ecologic. Pastele Better Than Pasta sunt ambalate in apa. La deschiderea ambalajului, se poate resimti o aroma slaba, care poate fi eliminata cu usurinta prin clatirea pastelor in apa rece inainte de gatire. Greutatea neta a acestui produs este de 385g, respectiv 300g dupa scurgere. Metoda de preparare: Pastele nu necesita fierbere, in comparatie cu cele traditionale. Aceste paste se pot incalzi intr-o tigaie, fara capac, timp de 1-2 minute, sau la cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Se pot combina cu sosul preferat, la stir-fry, supe sau salate. Optional, se pot clati de 2-3 ori sub jet de apa rece inainte de incalzire. Valori nutritionale/100g: energie 32kJ/9kcal, proteine 0.2g, carbohidrati 0g, (din care zaharuri 0g), lipide 0g (din care saturate 0g), fibre 4g, Sare 0g. Acest produs contine ovaz. Acest produs este 100% fara gluten, sigur pentru celiaci, persoanele sensibile la gluten si toti ceilalti care urmeaza o dieta fara gluten. A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj (zi,luna,an). A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se congela. Dupa desigilare, pastrati in apa curata maxim 2 zile. Produs/Cultivat: China. Tara de provenienta: Polonia.
Informatii conformitate produs