Beneficii Ceai negru, Masala Chai, Basilur: Ceai negru de Ceylon: Antioxidant puternic, sustine sanatatea cardiovasculara, ofera energie naturala; Cardamom: Stimuleaza digestia, are proprietati antimicrobiene; Cuisoare: Antiinflamator natural, efect analgezic; Scortisoara: Controleaza nivelul de zahar, are proprietati antiinflamatorii; Ghimbir: Antiemetizant, antiinflamator; Nucsoara: Promoveaza somnul sanatos, antioxidant natural; Piper: Antiinflamator, imbunatateste absorbtia nutrientilor; Produce o infuzie distincta, cu o aroma intensa, condimentata si cu gust de condimente incalzite; Pe acest fundal, iese caracterul clasic al ceaiului negru; Ingrediente: 100% ceai negru pur de Ceylon cu nucsoara, cuisoare, scortisoara, ghimbir si piper. Mod de consum: Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute. Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul. Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare. Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant. *Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult.
Informatii conformitate produs